We believe the interior of a house should provide a backdrop for our clients’ personalities and lifestyle. This down-to-earth family with two young children and numerous pets wanted a relaxed and durable family home that they could layer with their fun-loving, eclectic style.

We love to reimagine space and the way our clients can live. By renovating the house and designing a new extension we created a functional kitchen, pantry and laundry, and provided all family members with rooms that felt like their own space.

The new kitchen is engaging for all the family to spend time in, with natural light, earthy materials and a quirky circular detailing that’s continued throughout the house. A brick wall divides the kitchen from dining area to create a transition without disconnection, and a servery window opens to the outdoor area.

We transformed the original formal lounge room into the master bedroom, and dining room into two adjacent bathrooms. Touches of green and subtle pops of pink reflect the client’s free-spirited style, and provide a foundation for them to decorate and express their personality.